Nyheter

Uppdatering i höstmörkret från Skintebo samfällighetsförening.

Det pågår en hel del i det dolda och mellan varven så avslutar vi lite projekt.

I dagarna så har två grävjobb avslutats, som inte var planerade. Området har massa år på nacken och det dyker ständigt upp akuta saker tyvärr.

Grindar.

Vi har utrett en hel del alternativ men börjar nu närma oss beslut vilken lösning vi ska välja. Förhoppningsvis har vi ett beslut nästa vecka och sedan kan någon sorts nytt lås installeras på de bommar som för närvarande inte går att låsa.

Iloq till spolplatser och molucker.

Projektet är inne i fas två där hela södra området och delsamfälligheten runt P4 får ny nyckel att öppna brännbart molucken och vattnet till sina spolplatser. Berörda har fått lapp i brevlådan och uppmanats att hämta ut sin nya nyckel. I fas tre som troligen påbörjas ganska omgående så tar vi hela resten av området. Håll ukik i era lådor. Detta gäller boende både i BRF och radhus.

Städdag.

Passa på att vara aktiv på din delsamfällighets städdag, ypperligt bra tillfälle att träffa din nya granne och prata lite hur området fungerar. Städhelgen är 11-12 november. Passa också på att titta runt ert hus. Är det växter som kommer störa vinterväghållningen? Klipp och ansa. Även avrinningen som leder vattnet till brunnar är viktigt att hålla fritt.

Stämma

Budgeten, ny styrelse och ordförande ska tas på höststämman den 23 november. Ni är välkomna då. Kallelser kommer i brevlådan.

 

Ha en fin vecka!

Styrelsen genom Tomas